Om os

Læs om vores historie

Historie

Café N’Joys idé startede i 2015 med at skabe en hyggelig café, hvor man kan nyde et ophold med venner og familie, uden nødvendigvis at gå på kompromis med sundhed. Senere hen var der stor efterspørgsel på desserter som hjemmelavede kager og vandpiber.

 

Disse blev indført i cafeens koncept, som derefter skabte endnu større værdi og omtale for cafeen. Vi er nu kendt i de største dele af DK. Der er selvfølgelig stadig mange sunde juice og shakes på menuen.

Mission

Vi vil skabe gode oplevelser i de hyggeligste omgivelser. Derfor vil vi være de bedste til at servere lækre drinks, desserter og vandpiber.

Vision

Café N’Joy ønsker at være en differentieret café, med fokus på lækkerier, byens bedste og største udvalg af vandpiber og gode oplevelser. Vi ønsker at udvikle os således at navnet N’Joy vil ramme en mindeværdig bevidsthed.

Værdier

Professionalisme, service og stemning er hvad vi stræber for, samt at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi håndterer vores lækkerier med omhu.

 

Engagement, kompromisløshed og ihærdighed er vores nøgleord for fremdriften af cafeen. Kvalitet skal være kvalitet, derfor bruger vi de bedste råvarer. Vores servitøre og servitricer smører alle vores sandwich med friske råvarer og serverer vores lækkerier og vandpiber med passion.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0